Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Godiva: dé referentie op het gebied van chocolade in Antwerpen

Niet alleen onze geweldige ligging, maar ook onze unieke dienstverlening naar onze klanten toe maakt een bezoek zeker waard.
Op zoek naar chocolade in Antwerpen?

Breng dan een bezoekje aan Godiva, hemel op aarde voor alle chocoladeliefhebbers. Van pralines tot truffels, van chcoladecarrés tot chocoladesnoepjes: we doen vele harten sneller slaan, dankzij onze weldadige zoete geuren en smaken.

Chocolade

Chocolade, wie lust dit niet? Het kan heerlijk smaken bij een tasje koffie of eenvoudigweg uit het vuistje als u er zin in heeft. Heeft u bovendien niet alleen een hart voor chocolade, maar ook voor onze Scheldestad? Kom dan vast en zeker eens uw spaakpapillen eens verwennen met chocolade in Antwerpen!

Pralines

Pralines, iedereen smult er graag van. Een witte, een pure, een gevulde, het maakt niet uit: ons buikje zal er nooit neen tegen zeggen. Maar is de belevenis niet net iets fijner als u pralines van hoogstaande kwaliteit en een rijke smaak kan verorberen? Wel, Godiva’s pralines in Antwerpen zullen u vast en zeker kunnen bekoren!

Geschenken

Prestigieuze geschenken met een gulle chocoladeselectie om te ontdekken, indruk te maken en vooral te genieten: klinkt dit u perfect in de oren om te schenken aan collega’s, klanten, familieleden of vrienden? Ontdek dan snel onze collectie manden, gepersonaliseerde geschenkverpakkingen en -doosjes: geschikt voor iedere gelegenheid!
Specialiteiten

Geniet naar hartenlust met onze chocolade in Antwerpen!

Een dagje uit met vrienden of met het gezin is altijd iets om naar uit te kijken. Plant u een dagje in Antwerpen, dan bent u verzekerd van een dag vol plezier en vertier, dankzij de unieke mix van authenticiteit en moderniteit in het midden van talloze gezellige winkelstraatjes, unieke boetiekjes, charmante pleintjes en heerlijke restaurants. Maar… Godiva kan uw hart ongetwijfeld ook bekoren met haar chocolade in Antwerpen!

Onze winkel is gelegen in de Schrijnwerkersstraat, centraal gelegen aan de bekende Groenplaats en tussen diverse must-sees. Een echte must-do is echter het proeven van onze overheerlijke chocolade, zodat uw dagje uit ook een zoete noot kent. Breng onze winkel gerust een bezoekje en laat u onderdompelen in allerlei geuren van onze chocolade in Antwerpen die u doen watertanden vanaf het moment dat u binnenwandelt.

Witte chocolade, pure chocolade, melkchocolade, chocolade met een speciale toets: bent u op zoek naar chocolade in Antwerpen, dan vormt Godiva een hemel op aarde voor iedere chocoladeliefhebber. Pralines, chocoladerepen, truffels, chocoladefiguren en nog veel meer: onze uitgebreide collectie kan uw ogen – en buik – vast en zeker bekoren! Voor uzelf of als geschenk: onze unieke Godivabeleving mag niemand ontbreken!

Chocolade in Antwerpen van topkwaliteit

Godiva vormt dé referentie op het gebied van chocolade in Antwerpen. Niet alleen onze geweldige ligging, maar ook onze unieke dienstverlening naar onze klanten toe maakt een bezoek zeker waard. Zo hebben we op regelmatige basis speciale collecties in de aanbieding en hebben we zowel vaste als nieuwe smaken te bieden.

Bovendien wordt alles met natuurlijke producten gemaakt, in tegenstelling tot vele van onze commerciële concurrenten, dewelke vaak gebruik maken van chemische verwerkingen. Bij ons geniet u kortom van een leuk cadeautje aan een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding, perfect om uzelf een keertje verwennen! Onze chocolade in Antwerpen is pure verwennerij: misschien wel de kers op de taart op het einde van uw dagje uit?

Kom onze chocolade in Antwerpen dus zeker ontdekken en laat u warm verwelkomen door onze verkopers van dienst. Heeft u verder nog vragen over onze werking of wenst u misschien een reservering te plaatsen? Geen probleem. U kunt ons te allen tijde bereiken via het telefoonnummer +32 32319406, via het e-mailadres info@godiva-antwerpen.be of via het online contactformulier. Godiva probeert u alvast zo spoedig mogelijk van dienst te zijn!
© 2014-2017 Godiva Antwerpen / Het pralineke
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Godiva Antwerpen / Het pralineke
Schrijnwerkersstraat 1
2000 Antwerpen
Tel.: +32 32319406
GSM: +32 474261455
Contacteer ons